OVER ONS

Persoonlijk, flexibel en resultaatgericht

Servicebreed is een serviceorganisatie dat gespecialiseerd is in het structureel onderhouden van warmtepompen bij particulieren. Met monitoren op afstand en periodiek onderhoud zorgen wij voor bedrijfszekere en energie zuinigblijvende warmtepompen.

WAAR WIJ ENERGIE VAN KRIJGEN

Het ontzorgen van klanten en leveren van besparingen op energie.

Totaal ontzorgen met energieconcepten

Vanuit het ontzorgen van opdrachtgevers en leveren van besparingen op energie is de passie ontstaan om Servicebreed en Energiebreed te starten. Het bedenken van een energieconcept, deze vervolgens te realiseren en na oplevering nog jaren mogen beheren. Het mooie van een dergelijk totaaltraject is dat je uiteindelijk ook het resultaat kan zien wat je aan de voorkant hebt bedacht voor de opdrachtgever.

 

Helpen met duurzame energievoorziening

En als de opdrachtgever hierdoor ontzorgt wordt en tevreden is is het doel wat we voor ogen hebben bereikt. Dit doel geeft een voldaan gevoel: De dienstverlening leveren waar we onze opdrachtgevers mee helpen te bereiken wat zij zelf voor ogen hebben met een energieconcept van een duurzame energievoorziening.

WAAROM SERVICEBREED?

Waarom wordt een warmtepomp overwogen (milieu, kostenbesparing, idealisme, omdat het moet/hoort, etc) en hoe kunnen wij bijdragen aan dit doel? Wij zijn een professionele serviceorganisatie voor het verlenen van diensten op gebied van duurzame energievoorzieningen van voornamelijk warmtepompen. In feiten helpen wij hiermee zowel de particulieren warmtepomp bezitter als de warmtepomp professionals.

Wat willen warmtepompbezitters?

Onafhankelijk aankoop advies

Welke warmtepomp is voor mij geschikt? Waar moet ik op letten bij aankoop (soort woning, stookgedrag)? Welke nadelen zitten er aan een waterpomp (plaatsing/ruimte, geluid)? Hulp bij subsidie en energielabel. Hoeveel kost het en hoe snel verdien ik het terug?

Een hoge bedrijfszekerheid

Een kwalitatieve pomp met de juiste temperatuur, eenvoudige bediening, preventief onderhoud op afstand, geen storingen. 

Snelle professionele service

Indien storing/vragen: één contact, snel geholpen worden, duidelijkheid in het verhelpen van de storing en eventuele kosten hiervoor.

Wat willen warmtepomp installateurs?

Focus op installatie

Het gemak van het plaatsen van het product en aanvullende service en onderhoud kunnen bieden (product+).

Storingen voorkomen

Geen omkijk naar service en onderhoud, structureel ingeregeld.

ENERGIE EN SERVICE IN DE VOLLE BREEDTE

Servicebreed werkt samen met Energiebreed

Servicebreed richt zich op het onderhoud van de particuliere warmtepompbezitter.

Energiebreed doet dit voor de zakelijke markt op het gebied van duurzame energievoorzieningen voor gebouwen door het leveren van energieconcepten. Meer weten? Klik hier

Wilt u ook een warmtepomp (laten installeren) maar niet omkijken naar  het onderhoud?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

MERKEN DIE WIJ ONDERHOUDEN